Verhoeven Interieurbouw nv

 

Verhoeven Interieurbouw NV is reeds ruim 27 jaar actief in de sector van de houtverwerking.

Tijdens de eerste jaren focuste dhr. Verhoeven zich vooral op het plaatsen van ramen en deuren en specialiseerde hij zich in keukeninrichting.

Daar de vraag naar totaalinrichting groeide, werd de bedrijfspolitiek aangepast. Dit resulteerde in een enorme groei. In 1994 verhuisde het atelier en de burelen naar een totaal nieuw bedrijfsgebouw op het industrieterrein te Sint-Lambrechts-Herk. Het machinepark werd evenees vernieuwd en aangepast aan de huidige productienormen.

Momenteel is het personeelsbestand uitgegroeid naar 18 personeelsleden.

De realisaties die door Verhoeven Interieurbouw NV reeds werden uitgevoerd, strekken zich uit over diverse sectoren. Dit gaat van privé-inrichting - zowel design als landelijk - tot totaalprojecten in de horecasector, boetieks en apotheken, tot inrichtingen van fabriekshallen.

Dus voor eender welke inrichting is het voor Verhoeven Interieurbouw NV een uitdaging om dit tot een perfect eindresultaat te brengen. Wij hebben een eigen interieurarchitect in dienst alsook werken wij voortdurend samen met bekende architecten uit de sector.